Unieke en originele geboortekaartjes voor jouw pasgeboren baby

Ben je onlangs trotse vader of moeder geworden van een prachtige zoon of dochter? Dan wil je dit prachtige nieuws natuurlijk met iedereen delen. Door middel van een geboorte kaartje kun je familie, vrienden en kennissen op de hoogte brengen van de geboorte van jullie zoon of dochter. Hierin kun je niet alleen bekendmaken wat de naam is, hoeveel de baby weegt en op welke dag hij of zij is geboren. Je kunt namelijk ook direct je naasten uitnodigen om de kleine te komen bewonderen. De kans is namelijk heel groot dat je familie en vrienden maar al te graag op kraambezoek willen komen.

Geboortekaartjes in alle soorten en maten

Een geboortekaartje is erg persoonlijk en daarom kun je bij Tsjip geboortekaartjes terecht voor de leukste, origineelste geboortekaartjes. Kies uit een van de templates of ga zelf aan de slag met een eigen ontwerp. Je vindt een breed aanbod geboorte kaartjes voor zowel jongens als meisjes in allerlei verschillende stijlen. Gaat je voorkeur uit naar een zoetsappig roze kaartje voor je dochter of wil je graag een stoere kaart voor je pasgeboren zoon? De mogelijkheden zijn eindeloos dus er zit altijd een geboortekaartje naar wens tussen. Mocht het toch zo zijn dat het perfecte kaartje er niet tussen zit, dan kun je deze zelf ontwerpen en heb je gegarandeerd een uniek kaartje.

En mooie herinnering

Een geboorte kaartje is niet alleen een feestelijke aankondiging van de geboorte van je zoon of dochter, maar ook een leuk herinnering. Omdat een geboortekaart alle nodige informatie bevat over de geboorte, is het ontzettend leuk om deze na een bepaald aantal jaar te laten zien aan je kind. Hij of zij kan dan precies zien op welk tijdstip de geboorte was en meer!

Afbeeldingsresultaat voor jongen of meisje geboorte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *