Zo benader je de ING klantenservice

Heb je wel eens gebruik gemaakt van de Klantenservice Gids? Dit is hét verzamelpunt voor Nederlandse klantenservices. Je vindt hier alle informatie met betrekking tot telfoonnummers, actuele storingen, openingstijden, webcare teams en meer! Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar de contactinformatie van de ING bank? Ook dan kun je de gids raadplegen. Wil je graag telefonisch contact opnemen? Of wil je je vraag stellen via Facebook of de ING community? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je vindt alle mogelijkheden in de ING klantenservice gids. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe je de klantenservice wil bereiken. Lees direct ook even de reviews van andere klanten om hun ervaringen te lezen. Misschien blijkt hieruit wel dat je het best contact kunt zoeken via het webcare team, of dat je het antwoord op je vraag gewoon op de website kunt vinden. Contact ING bank op de manier die jij het fijnst vindt.

Heeft de ING momenteel een storing?

Vraag je je af of je bank momenteel een storing heeft op de website, of misschien wel met internetbankieren? Ook dit antwoord kun je vinden in de klantenservice gids. Je vindt hier een overzicht van het aantal meldingen van andere klanten die ook aangeven te kampen met een storing. Mocht er daadwerkelijk een storing zijn, dan zie je dit gelijk wanneer je de gids opent. Mocht je er toch zeker van willen zijn dat het inderdaad gaat om een landelijke storing, dan kun je vanzelfsprekend altijd contact zoeken met een medewerker. Hij of zij kan bevestigen of je het inderdaad bij het goede eind hebt, of dat er iets anders aan de hand is.

Het verzamelpunt voor Nederlandse klantenservices

Ben je naast de contactgegevens van ING ook geïnteresseerd in die van andere organisaties? Ook dan is de kans groot dat je deze vindt in de gids, zowel groot als kleine organisaties worden namelijk vermeld in de Klantenservicegids.

Afbeeldingsresultaat voor klantcontact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *