Wanneer ben je helderziend?

wanneer ben je helderziend medium

Een helderziende kan zien wat andere mensen, met hun blote oog, niet kunnen zien. Denk hierbij aan paranormale waarnemingen. Helderzienden worden vaak verward met mediums. Dit is namelijk niet hetzelfde.

Wat is een medium

Een medium is iemand die contacten kan leggen met overledenen. Je kan het ook wel zien als een tussenpersoon tussen het onzichtbare en het zichtbare. Middels een medium is het mogelijk om, als overledenen, te communiceren met mensen op aarde. En eventueel andersom.

Helderzienden

Helderzienden kunnen beelden uit het verleden, heden en de toekomst ontvangen. Dit worden ook wel visioenen genoemd. Tevens kunnen zij contact maken met hun onderbewustzijn. Dit gebeurt vaak middels ontspanningsoefeningen. Tevens kunnen zij zich openstellen voor hun intuïtieve kanalen. Ook dan is het voor veel helderzienden mogelijk om visioenen door te krijgen.

Paranormale gave

Paranormale gave is de verzamelnaam van buitenzintuiglijke waarneming. Hieronder vallen helderziendheid, helderhorendheid, helderruikendheid, heldervoelendheid, helderproevendheid en helderwetendheid.

Wij geven je een aantal signalen die aan kunnen tonen dat je paranormaal bent: Je hoort geluiden die anderen niet horen en/of je voelt energievelden of aura’s. Tevens is het mogelijk dat je bij het aanraken van bepaalde voorwerpen bepaalde informatie doorkrijgt. Hierbij krijg je inzicht in het verleden en bijvoorbeeld in vorige levens. Ook kan het zo zijn dat je juist inzicht in de toekomst krijgt en je de toekomst kan voorspellen. Betreft het verleden kan het voorkomen dat je geesten ziet. Denk hierbij aan gezichten of schimmen, of misschien wel de gehele persoon.

Denk je dat je helderziend bent? En/of wil je medium worden? Er bestaan diverse testen om erachter te komen of je paranormaal begaafd bent ja of nee. Als blijkt dat je dit wel hebt is het mogelijk om je paranormale gave verder te ontwikkelen. Dit kan door middel van oefeningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *